Handlekurv Kurv NOK 0,00 Vis handlekurv Gå til kassen Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter

Trykkokere

Hvorfor velge en trykkoker?
Få inspiration

Fordelen ved en trykkoker

Fordelen med å velge en trykkoker vil forstås at det er så mye enklere og gjøre retter vanligvis tar lang tid. Du kan lage en curry gryte under press i 5 minutter - en rettighet som normalt ville ta 20 minutter å lage mat i en vanlig gryte. Du har også en gylden mulighet til å gjøre større retter du normalt ikke gjøre fordi det bare kan ta lang tid å få det til å lage mat riktig. Når du tilbereder i en trykkoker, kan du enkelt bare sette ingrediensene ovenfor og fikse andre ting mens maten koker for seg selv. Det gir en viss frihet i matlaging at du ikke blir tvunget til å se det hele tiden. Når du gjør din retter i en trykkoker, kan du også enkelt vedlikeholde mange flere vitaminer og mineraler og smak og aroma. Når du hele tiden har rett under press og ikke la dampen kommer ut, så forlater smaken eller høyre, noe som resulterer i at du får en mer konsentrert smak. Den trykkoker er mye brukt i andre kulturer, er det nær å være et innslag i både Asia, Sør-Europa og Sør-Amerika. Den er godt på vei tilbake i norske hjem og når du har lært din trykkoker helt vet, er det utvilsomt din beste venn.

Trykkoker - den riktige beslutning

Trykkokeren har ofte vært glemt i Norge, men nå er den sterkt på vei tilbake. Å lage mat i en trykkoker gir deg mange muligheter innenfor matlagning. Du kan med letthet lage retter som du normalt aldri ville ha laget kun fordi de rett og slett tar for lang tid. Det finnes flere forskjellige modeller av trykkokere, men alle gjør i bunn og grunn det samme, de koker under trykk. Det var WMF som oppfant trykkokeren og WMF sine trykkokere produseres fortsatt i Tyskland. Trykkokeren er meget utbredt verden over, spesielt i Asia, Sør-Europa og Sør-Amerika - hvor den nesten er å regne som fast inventar i et hvert kjøkken.

Når vi ser på en trykkoker så får fast food en helt ny betydning. De lager hurtigere mat, uten at det er fastfood. Du skal i bunn og grunn bare sørge for å tilsette de ønskede ingrediensene, og så gjør trykkokeren nesten alt av seg selv. Det gir deg tid til å ordne alle de andre tingene på kjøkkenet mens maten kokes og når maten er under trykk - ja da gjør trykkokeren jobben selv. Trykkokeren er både til for å gjøre matlagningen enklere - og for å gjøre forberedelsestiden kortere. Hos KitchenOne.dk har vi trykkokere fra noen av de store merkevarene som Tefal og WMF.

Les mer her

Noen retter er lettere å lage i en trykkoker enn andre. Du kan for eksempel raskt og enkelt lage kylling eller grønnsaker i trykkokeren. Du kan også enkelt lage mer sofistikerte stuinger, som gulasj som vanligvis tar lang tid å koke opp hvis du skal gjøre det ordentlig. I en trykkoker tar en god gulasj kortere tid. Når du tilbereder i en trykkoker, får du en mer konsentrert smak. Når du har lokket som holder trykkokeren under press, gjør at saft og kraft ikke forlater  maten og dermed gjør maten mer smakfull.  forlate mat.

Du kan ha flere forskjellige størrelser av din trykkoker, avhengig av hvor mange du vanligvis koker for. På samme tid er rengjøring er også meget enkel, som oftest kan gryten gå i oppvaskmaskinen med lokket, hvis man husker å klikke håndtaket. Ellers må du lese instruksjonene, fordi det kan være spesielle instruksjoner for noen av trykkogerne. En annen ting å se etter når du velger trykkoker er om det fungerer på alle varmekilder. Nå om dagen gjør neste alt i alle varmekilder, men sørg for å inspisere det for sikkerhets skyld, slik at du ikke kommer til å investere i en som ikke fungerer på induksjon, hvis det er det du har hjemme.

Når du har bestemt deg for en trykkoker, og skal investere i dette, kan vi på KitchenOne.no også anbefale Karsten Kromans kokebok for matlaging i en trykkoker. Det er mange gode oppskrifter og instruksjoner for matlaging i en trykkoker, for eksempel. du kan se hvor mye de ulike råvarene må ha under matlagingen. Mulighetene er uendelige med en trykkoker, og skulle du ha noen tvil eller spørsmål kan du gjerne kontakte oss. Som Karsten Kroman seæv sier det - "Matlagning i en trykkoker; det er ikke rocket science - det er klokhet "

Skjule ekstra tekst
Trygghet
Alltid 365 dagers angrerett
Gratis levering ved kjøp over 500 kr.
Autoriseret verksted
Offisiell forhandler av alle merker
Les alle dine fordeler
Bruk for hjelp?
Vi sitter klar ved telefonen fram til klokken 16:oo, husk at du også kan sende oss en epost ved å klikke på linken under.
852 95 284
Nyeste anmeldelser
Stort utvalg av de beste merkene